Netwerken - LEEF! Wolfheze

Echt zo’n modewoord. We leven in een netwerksamenleving.  Maar wat betekent dat nou. Leef! noemt zich ook een netwerkorganisatie. Maar waaruit blijkt dat ? En wat doe je dan eigenlijk?


Wiki zegt vrij vertaald zoiets als dat je contacten en activiteiten mogelijk maakt waarin je een gezamenlijk doel hebt met andere personen of organisaties.


Ha, dat is leuk. En dat doen we dus ook bij Leef!. We willen jullie in de komende blogs meenemen naar de verschillende activiteiten en hoe dat netwerken dan gebeurt en wat dat voor een uitwerking heeft. En je zal zien, jij doet het ook. En als je je er van bewust bent, wordt het steeds leuker.


Dat gezamenlijke doel van Leef! is simpelweg het leven delen. Gewoon omdat mensen behoefte hebben aan elkaar. Een mooi voorbeeld daarvan is Koffieplus. We zetten de deur open voor mensen die na of voor het boodschappen doen op de markt, gezellig een kop koffie komen drinken. Het bekende koffiepraatje wat dan ontstaat, brengt nogal wat teweeg. Op allerlei fronten. Lees onze blogs en laat je meevoeren in de wondere netwerkwereld van Leef! Wolfheze.


Annemiek Nijeboer